Jak si vypěstovat rakovinu (tím, že změníte pH svého těla)

Autor: Peter Ragnar

Ach ne, nedělejte si starosti, není to vůbec obtížné.
Nemůžete si ji však vypěstovat bez toho, aniž byste si v sobě nejdříve ustanovili správné chemické prostředí, takže pak bude moci ve vašem těle bujet. Ještě v roce 1900 to dělal jen jeden člověk z pětadvaceti. Ale dnes, jak jsem řekl, je vypěstování rakovinných buněk snadné. Ve skutečnosti tak snadné, že to během svého života dělá každý druhý muž v této zemi a každá třetí žena.
Chemické prostředí v organismu průměrného Američana se k vypěstování rakoviny hodí přímo ideálně, protože naše těla se stala kyselými, a rakovina nízké hodnoty pH, které vypovídají o překyselení, miluje. Představte si, že celonárodní spotřeba sycených nealkoholických nápojů na osobu je přes 140 litrů za rok. Podle odhadů by bylo zapotřebí vypít 30 sklenic vody s hodnotou pH 10, abychom neutralizovali plechovku limonády. Už chápete, proč je to tak snadné?

A to ani neberu v úvahu všechny ty kyselinotvorné pokrmy nabízené v restauracích s rychlým občerstvením, veškeré balené, konzervované a chemicky zpracované potraviny, které běžně dostanete ve vašem místním obchodě s potravinami, nebo znečištění vzduchu způsobené přílišným množstvím osobních vozů, nákladních automobilů a autobusů. A nepočítám ani škodlivé poizitivní iony nacházející se v průměrném domově. Natožpak hudbu ve stylu acid rock, která jako by se na nás valila všude, kam zavítáme.

Jednoduše hovořím o uskladněných zásobách přebytků kyselin, které jste nahromadili ve svých orgánech, žlázách, ba dokonce ve vrstvách kůže. A s tím, jak se hromadí, se vaše pH dále mění. Když pochopíte princip pH, budete mít k dispozici mocný nástroj, který můžete použít k tomu, abyste zabránili vzniku rakovinného prostředí ve svém těle.

Termín pH znamená koncentraci ionů vodíku v roztoku. Ion je atom nebo skupina atomů, které nesou pozitivní nebo negativní elektrický náboj.pH je jednoduše elektrochemický efekt, který vzniká, když negativní iony (zásadotvorné) a pozitivní iony (kyselinotvorné) působí na sebe navzájem. A právě toto v podstatě určuje vaši životní energii.

Když proděláváte zásaditou reakci, má vaše tělo více energie, a pokud si otestujete vlastní moč, naleznete v ní alkalické zbytky . Pamatujte si, že jakákoli substance, kterou vložíte do svého těla, zanechá alkalické nebo kyselé popílkové reziduum ve vaší moci. Pokud má vaše moč soustavně kyselé hodnoty, zjistíte, že je pro vás velmi snadné vypěstovat si rakovinu.

Kromě toho, pokud občas zjistíte, že hyperventilujete, je to rovněž důsledek překyselení. Vaše tělo se snaží odstranit kysličník uhličitý a kyselinu uhličitou, což je v podstatě to, co zbylo po procesu metabolizace potravy. Jak se množství kyseliny uhličité snižuje, pH narůstá. To znamená více energie a alkalické hodnoty pH vaší moči. Pokud má vaše moč na stupnici ph hodnotu 7 nebo vyšší, jste zásadití. Hodnoty nižší než 7 vypovídají o kyselém stavu, ve kterém se daří virům a bují v něm rakovina.

Lidé, kteřé konzumují hodně masa, mají vyšší hodnoty kyselin. Což nicméně neznamená, že by si vegetariáni vedli o mnoho lépe, pokud zahlcují své tělo vařenými potravinami.
Zdravé začlenění množství organické, syrové zeleniny a ovoce vám pomůže přesunout vaše tělo směrem k zásaditosti. Mějte nicméně na mysli, že vaši acidobazickou rovnováhu může ovlivnit rovněž vaše citové rozpoložení.

Jak otestovat svoje pH? Jednoduše použitím lakmusového nebo nitrazinového papírku, který koupíte v lékárně. Shromažďujte po dobu 24 hodin vzorky své moči do sklenice, pak do ní ponořte testovací proužek a porovnejte jeho barvu s přiloženou tabulkou. Důvodem, proč sbírat vzorky moči po dobu 24 hodin, je získat spíš průměrnou hodnotu než hodnotu jednoho nahodilého měření, která může, ale také nemusí být přesná. Také můžete zaznamenat řadu nahodilých měření, a z nich pak vypočítat průměr.

Mějte na paměti, že pokud zrovna proděláváte intenzivní očistu organismu, reaktivované zásoby kyselin začnou opětovně cirkulovat v těle, budou sbírány ledvinami a vylučovány do moči. Tudíž naměříte kyselé hodnoty, zatímco se organismus snaží stát zásaditějším.

Pamatujte si, že to, co jíte a pijete, stejně jako váš životní styl, hraje kritickou roli v acidobazické rovnováze vašeho těla. Podstatné je, že pokud víte, jak se vyhnout vytvoření prostředí vhodného pro vznik rakoviny, nikdy se u vás rakovinný nádor neobjeví.
S úctou Váš Peter Ragnar ze Zářivého zdraví a přírodních léčiv. http://www.roaringlionpublishing.com/cms/

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s


%d bloggers like this: